Online rijexamen oefenen

Begin relaxter en slaag makkelijker voor je praktijkexamen

Deze interactieve video-rijexamenroutes zorgen dat je beter voorbereid en meer ontspannen aan je CBR-rijexamen begint. Via je PC, laptop, tablet of smartphone beleef je (rijd je) échte CBR-examenroutes in je eigen stad en in vele andere Nederlandse steden. Je oefent met lastige situaties waar veel examenkandidaten op zakken, en zorgt er daardoor voor dat jij makkelijker slaagt!

 

Voor theorie én praktijk

 

Goed voor theorie
Verbeter je inzicht; daarmee ben je nóg beter voorbereid op deelname aan het verkeer tijdens jouw rijexamen. Een leerzame en waardevolle ondersteuning die ook nog de verkeersveiligheid bevordert.
 
Goed voor praktijk
Deze online rijexamen-routes zijn voor de nieuwe generatie automobilisten, hét is van deze tijd! Je leert situaties inschatten, ontwikkelt inzicht in de verkeersrisico’s en wordt vaardig in het rekening houden met andere weggebruikers. Precies dié dingen die tijdens het CBR rijexamen het verschil maken tussen slagen of zakken!

Waarom rijexamen-routes bekijken?

Je rijbewijs halen wordt nóg makkelijker

Door verkeersregels en -situaties visueel in beeld te brengen en er vragen over te stellen, zorgen we dat je de verkeerstheorie beter begrijpt en onthoudt. En met deze online rijexamen-route video’s maak je meteen de vertaalslag naar de praktijk. Veel leerlingen zakken tijdens hun rijexamen omdat ze verkeerssituaties verkeerd inschatten of de verkeerde beslissingen nemen. Met de online rijexamen-route video’s van VekaBest is dit probleem nu verleden tijd.

Je rijbewijs halen wordt nóg leuker

De online video-rijexamenroutes voegen op een speelse manier écht iets toe aan de praktijkopleiding voor je rijbewijs. Je leert sneller, omdat je situaties terug kunt kijken en opnieuw kunt oefenen. Bovendien wijzen ze je (inter)actief op lastige situaties waar veel leerlingen op zakken. En: je kunt oefenen waar en wanneer het joú uitkomt. Zo til je jezelf met speels gemak naar een hoger niveau en begin je extra goed voorbereid aan je échte CBR-praktijkexamen.

Rijexamen afleggen met meer zelfvertrouwen

Leerlingen zakken niet alleen voor een CBR praktijkexamen omdat ze onvoldoende zijn opgeleid. Ook een gebrek aan zelfvertrouwen en routine, faalangst en examenstress spelen vaak een rol. Onze online video-rijexamenroutes geven je een goede indruk van wat je tijdens het CBR rijexamen te wachten staat. Door ze te oefenen bouw je routine en zelfvertrouwen op. Bovendien helpen ze om je faalangst en examenstress te verminderen. Dat is nog eens win-win!